FRAKT

Vi erbjuder fri frakt inom Sverige med Postnord-tjänsten MyPack Collect, då hamnar paketet på närmsta postombud. För små paket (t.ex. enstaka örngott eller babyset) använder vi istället tjänsten Varubrev och då skickas paketet direkt till din brevlåda. Vill du få din order levererad till dörren, erbjuder vi numera även tjänsten MyPack Home mot en tilläggskostnad på 39 kr, som ger kunden möjlighet att välja hemleverans. När din order nått närmsta terminal hör Postnord av sig och frågar hur du vill få din order levererad.

Vi skickar normalt varorna inom 1-4 arbetsdagar från beställning. Kring högtider och kampanjer kan leveranstiden bli längre.

När de beställda varorna har lämnat vårt lager får du besked om detta via sms eller email. Ytterligare ett meddelande skickas till kund när de beställda varorna finns att hämta ut hos ett postombud eller att det är dags att välja tid för hemleverans. Vanligtvis tar det 1-2 arbetsdagar för varorna att landa hos postombudet efter att de lämnat vårt lager.

RETUR

Från den tidpunkt du har mottagit varan har du 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med köpet. Ångerrätten kan åberopas oavsett skäl. För att kunna returnera varorna måste de vara i oförändrat skick och i obruten originalförpackning. Kontakta vår kundtjänst om du vill returnera ditt köp så får du en retursedel. Vid ångrat köp eller byte inom Sverige kommer vi att debitera returfraktskostnaden på 60 kr vid återbetalningen. Du ansvarar för varan tills den anlänt till Midnatt.

För ordrar som inte hämtas ut hos postombudet debiteras 60 SEK för returfrakten.

FRAKT UTANFÖR SVERIGE

Vi skickar för tillfället till följande länder:

ZON 1: Danmark, Finland.
ZON 2: Belgien, Estland, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland.
ZON 3: Frankrike, Irland, Monaco, Polen, Österrike.
ZON 4: Bulgarien, Grekland, Italien, Kroatien, Norge, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Ungern.
ZON 6: Schweiz.
ZON 7: Israel, Kanada, Turkiet, USA.
ZON 8: Sydafrika, Sydkorea, Singapore, Taiwan, Thailand, Island, Serbien, Ukraina, Australien.

Frakttiden varierar lite från land till land. Till länder i zon 1, 7 och 8 tar det 1-3 arbetsdagar. Till de flesta andra länder tar det 3-7 arbetsdagar.

Ordinarie fraktpriser är följande:

ZON 1: 75 SEK / 100 SEK
ZON 2: 150 SEK
ZON 3: 170 SEK
ZON 4: 180 SEK
ZON 6: 200 SEK
ZON 7: 260 SEK
ZON 8: 300 SEK

För Danmark och Finland gäller samma regler gällande returer som för Sverige med enda skillnaden att kostnaden för returfrakten är 75 SEK. För returer från andra länder än Sverige, Finland och Danmark ansvarar kunden för att arrangera och betala frakten själv. Maila oss på customer@midnatthome.com för att få adress och övriga kontaktuppgifter.

För internationella kunder utanför EU kan ytterligare importtullar, skatter och avgifter adderas av destinationslandet. Sådana extrakostnader betalas av köparen. Vänligen kontrollera med ditt lands tullkontor för att få reda på vad som gäller för din beställning.