FRAKT

Det är fri frakt inom Sverige på alla beställningar från Midnatthome.com. Vi skickar normalt varorna inom 1-4 arbetsdagar från beställning. Kring högtider och kampanjer kan leveranstiden bli längre.

När de beställda varorna har lämnat vårt lager får du besked om detta via sms eller email. Ytterligare ett sms skickas till kund när de beställda varorna finns att hämta ut hos ett postombud. Vanligtvis tar det 1-2 arbetsdagar för varorna att landa hos postombudet efter att de lämnat vårt lager.

RETUR

Från den tidpunkt du har mottagit varan har du 14 dagars ångerrätt om du inte är nöjd med köpet. Ångerrätten kan åberopas oavsett skäl. För att kunna returnera varorna måste de vara i oförändrat skick och i obruten originalförpackning. Kontakta vår kundtjänst om du vill returnera ditt köp så får du en retursedel. Vid ångrat köp eller byte inom Sverige kommer vi att debitera returfraktskostnaden på 45 kr vid återbetalningen. Du ansvarar för varan tills den anlänt till Midnatt.

FRAKT UTANFÖR SVERIGE

Vi skickar för tillfället till följande länder:

ZON 1: Danmark, Finland.
ZON 2: Belgien, Estland, Lettland, Litauen, Luxemburg, Nederländerna, Storbritannien, Tyskland.
ZON 3: Frankrike, Irland, Monaco, Polen, Österrike.
ZON 4: Bulgarien, Grekland, Italien, Kroatien, Norge, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Ungern.
ZON 6: Andorra, Guernsey, Jersey, Liechtenstein, San Marino, Schweiz.
ZON 7: Israel, Kanada, Turkiet, USA.
ZON 8: Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Island, Serbien, Ukraina, Australien.

Frakttiden varierar lite från land till land. Till länder i zon 1, 8 och 9 tar det 1-3 arbetsdagar. Till de flesta andra länder tar det 3-7 arbetsdagar. Men till Guernsey, Jersey, Liechtenstein och San Marino kan det ta upp till 9 dagar.

Fraktpriset är följande:

ZON 1: 75 SEK
ZON 2: 150 SEK
ZON 3: 170 SEK
ZON 4: 180 SEK
ZON 6: 200 SEK
ZON 7: 260 SEK
ZON 8: 300 SEK

För returer gäller samma regler som för svenska kunder, returfraktskostnaden är dock samma summa som frakten för respektive land.

För internationella kunder utanför EU kan ytterligare importtullar, skatter och avgifter adderas av destinationslandet. Sådana extrakostnader betalas av köparen. Vänligen kontrollera med ditt lands tullkontor för att få reda på vad som gäller för din beställning.